Αρχική Το εργαστήρι μας Οι διδάσκοντες Συχνές ερωτήσεις απαντήσεις Επικοινωνία

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ελεύθερο και Γραμμικό σχέδιο

Τα μαθήματα για το σχολικό έτος 2019-2020 θα ξεκινήσουν το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019.

Σάββατο 9.00 πμ - 12΄00 μ. Γραμμικό σχέδιο

                12.30' μμ-3.30΄μμ  Ελεύθερο σχέδιο-Ζωγραφική

Τρίτη          5.00' μμ- 8.00' μμ. Ελεύθερο σχέδιο - Ζωγραφική (Από Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τον Αύγουστο το Εργαστήρι  θα παραμείνει κλειστό.

τηλ.επικοινωνία και στη διάρκεια του Αυγούστου στα τηλ. 210-6220055 και 6974729159

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Από την ίδρυση του Εργαστηρίου στα βόρεια προάστια Αγιος Στέφανος ) το 1993 μέχρι σήμερα, την πορεία μας χαραχτήρισαν τα υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας - μοναδικά στον χώρο διδασκαλίας του σχεδίου - που επί συνεχείς χρονιές βρίσκονται στο απόλυτο 100% !


Η μεγάλη επ
ιτυχία του Εργαστηρίου μας είναι αποτέλεσμα της πολύ υψηλού επιπέδου διδασκαλίας
 

 -Γιατί η διδασκαλία γίνεται προσωπικά από τις καταξιωμένες στον χώρο της Ζωγραφικής και της Αρχιτεκτονικής υπεύθυνες του Εργαστηρίου. Η μέθοδος διδασκαλίας τους είναι απόσταγμα της μακροχρόνιας πείρας τους και της άριστης γνώσης του αντικειμένου τους, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την προσωπική, καλλιτεχνική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία.


 -Γιατί η διδασκαλία είναι εξατομικευμένη και η επαφή με τον μαθητή στενή και ουσιαστική, ώστε να επιτυγχάνεται η εμβάθυνση στην ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε παιδιού και η πληρέστερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του.


 -Γιατί ο μαθητής βρίσκει στο Εργαστήρι μας ένα ζεστό περιβάλλον και αποτελεσματική στήριξη και συμπαράσταση στην πολύ πιεστική περίοδο προετοιμασίας του για τις εξετάσεις.

 

loading

Έργα μαθητών : Ελεύθερο σχέδιο

loadingloading

Έργα μαθητών : Γραμμικό σχέδιο